Wat zorgt ervoor dat je IBD klachten blijven terugkomen wat je ook doet?
Wies van Beek - Breathcompany

Dennis van Vugt

Wat zorgt ervoor dat je IBD klachten blijven terugkomen wat je ook doet?

Wat zorgt ervoor dat je IBD klachten blijven terugkomen wat je ook doet? Of het nu een streng (SCD) dieet is in combinatie met bepaalde supplementen, meer slapen, meditatie, meer bewegen etc. 

Wat je ook doet, je klachten komen altijd weer terug naar een X periode of bij een X gebeurtenis. Je interventie wat het ook is werkt vaak alleen tijdelijk, een paar dagen, weken, maanden zelf jaren maar uiteindelijk komen je IBD klachten weer terug. Dat is natuurlijk heel frustrerend en geeft geen vertrouwen naar de toekomst. EEN VISIEUZE CIRKEL 

Ik heb zelf 30 jaar deze cirkel doorlopen en heb ervaren wat je ook doet, hoe streng je dieet ook is, zodra je “TERUG NAAR NORMAAL” gaat komen de klachten weer terug of ze komen sowieso terug. 

IBD klachten begrijpen

Pas als je de oorzaak van je IBD klachten begrijpt kun je deze VISIEUZE CIRKEL doorbreken. Alle interventies die ik de afgelopen 20 jaar heb geprobeerd keken niet naar de oorzaak van IBD en waren in die zin slechts symptoombestrijding. Ze gaven daarom slechts tijdelijke verlichting. De symptomen kwamen altijd weer terug niet altijd even heftig maar ze kwamen weer terug. 

Het causale verband

Op het moment dat je het causale verband tussen bepaalde onverteerbare emoties / gedachten vanuit de Germaanse Geneeskunde (GNM) en je klachten gaat herkennen kun je gaan bouwen aan een duurzaam herstel. 

Tot die tijd zit je vast in deze cirkel. Ik kan het helaas niet mooier maken maar je hebt dus wel een optie, de keuze om hiervoor open te staan en je hierin te verdiepen is aan jou.

Stap naar verandering

Voel je vrij om vragen te stellen onder dit artikel of contact op te nemen met mij. Je bent ook welkom om direct te starten met mijn IBD Klachtenvrij programma.

GRATIS

E-BOOK IBD Klachtenvrij

De 3 meest gemaakt (denk) fouten waardoor je klachten blijven bestaan

Heb jij de ziekte van Crohn? Wil jij een beter leven met IBD

Zet je eerste stappen. Schrijf je in en ontvang het ebook direct per e-mail. Je ontvangt daarna ook een aantal mailings waarin ik je concrete tips en adviezen geef die je op het pad van herstel zetten.

PS. Dit ebook is ook zeer geschikt voor mensen met een ontsteking aan de dikke darm oftewel Colitis Ulcerosa

Naam(Vereist)