Jaren van ellende ombuigen naar iets positiefs!

In deze video vertel ik eerst een kort stukje over waarom ik HealthPulse opgezet heb en welke lessen ik heb geleerd om dit te kunnen doen. Vanaf 6:13 min vertel ik over de uitgangspunten van mijn programma. In dit Online Video Programma ga ik hier natuurlijk veel dieper op in.

Ik nodig je ook uit om lid te worden van mijn besloten FB groep genaamd ‘IBD klachtenvrij’. Meld je aan en leer van de artikelen, de gesprekken en de reacties van mij en anderen. Wordt lid, stel je vragen en vind herkenning en erkenning.

Wil je met mij in gesprek meld je dan aan voor het ‘Einde aan je klachten gesprek’ en ontdek 3 essentiële inzichten die jou helpen om een einde te maken aan een hangende genezing.

Schrijf je in en ontvang het Ebook IBD klachtenvrij en ontdek de 3 meest gemaakt (denk)fouten waardoor je klachten blijven bestaan.

MIJN REIS in detail

Toen op mijn 9e jaar bij mij de ziekte van Crohn werd vastgesteld bepaalde deze ziekte mijn leven. Ik was op dat moment erg sportief en graag buiten. Door de ziekte van Crohn werd mijn leefwereld klein, ik moest vaak naar de WC waardoor ik niet meer vrij kon spelen met mijn vrienden. Dit veroorzaakte angst en onzekerheid en dat beïnvloedde mijn dagelijks leven in negatieve zin.

In de daaropvolgende jaren was ik afhankelijk van diverse medicijnen en volgde er ook een aantal ziekenhuisopnames. Op mijn 19e ben ik uiteindelijk ook geopereerd aan mijn dikke darm. In de jaren na mijn operatie besloot ik niet langer het pad van slachtoffer te bewandelen maar zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gezondheid en ben ik op zoek gegaan naar zaken die ik zelf kon beïnvloeden. Zo verdiepte ik mij o.a. in voeding en suppletie en recentelijk de Germaanse geneeskunde en de relatie tussen onverteerbare emoties en IBD. Ook ontdekte ik mijn passie weer voor sport en bewegen. Dit zorgde ervoor dat ik weer kon genieten van het leven.

In de afgelopen 20 jaar is het mij gelukt om alle puzzelstukken te vinden voor een leven zonder klachten en leef ik het leven van wie ik echt ben.

Personal training Healthpulse Dennis
Situp HealthPulse

MIJN MISSIE

Vanuit mijn passie voor gezondheid geboren uit mijn eigen persoonlijke ervaring met de ziekte van Crohn wil ik deze inzichten nu graag delen en overdragen aan andere lotgenoten maar ook aan iedereen vanuit preventief oogpunt zodat ook zij de regie over hun eigen gezondheid weer terugkrijgen.

Sinds 2018 heb ik o.a. een eigen aanpak voor mensen met IBD. Waar ik voorheen vooral keek naar voeding en suppletie kijk ik nu ook sterk naar emoties en de balans tussen lichaam en geest. 

De natuur speelt bij mij een belangrijke rol in het ontstaan van balans. Aan de ene kant kan ik mijzelf fysiek uitdagen en aan de andere kant vind ik er ook de rust op mentaal vlak, o.a. door een mooie wandeling te maken of door in koud water te gaan zitten. Dit mentale en lichamelijk gevoel gun ik iedereen.

Tot slot werk ik naar een vrij leven waarin ik de vrijheid van de dag ervaar en veel tijd in de natuur (ook met mijn kinderen) mag doorbrengen. 

VOORBEELD VOOR ANDEREN

Op basis van mijn eigen verhaal, ervaringen en gedragingen zie ik mijzelf als een voorbeeld en bewijs voor anderen. Een voorbeeld dat laat zien dat het wel kan! Hierin sta ik niet alleen. Ik heb mijn aanpak onderbouwd met onderzoeken en referenties uit binnen en buitenland.

Ik heb een andere invalshoek dan de reguliere alternatieve geneeswijzen. Dit vergt een open mindset en vertrouwen.

Ik heb alle diëten ter wereld en supplementen al geprobeerd, de voor en nadelen ervaren en ervan geleerd. Hierdoor kan ik je veel tijd, geld en moeite besparen, wat wel werkt en wat niet is deels maatwerk en persoonlijk maar we hebben allemaal 1 uitgangspunt gemeen en dat staat centraal in mijn aanpak. ‘Dit maakt mijn aanpak op dit moment in Nederland uniek’.

Koudwater dip

GRATIS

E-BOOK IBD Klachtenvrij

De 3 meest gemaakt (denk)fouten waardoor je klachten blijven bestaan

Wil jij de regie terug over je gezondheid? Een einde maken aan het overleven met IBD? Zet je eerste stappen. Schrijf je in en ontvang het ebook direct per e-mail. Je ontvangt daarna ook een aantal mailings waarin ik je concrete tips en adviezen geef die je op het pad van herstel zetten.

Naam(Vereist)