LEVENSVERANDEREND

1-op-1 IBD TRAJECT

In weinig tijd alle inzichten en tools die je nodig hebt om weer klachtenvrij te leven!

Het traject dat jou in korte tijd weer helpt aan een klachtenvrij leven met IBD

N

Weer kunnen vertrouwen op je lichaam

N

Terug naar een energiek leven

N

Hoofd en lichaam weer in balans

N

Alle inzichten en tools om dit te bereiken

N

Dagelijkse inspiratie & motivatie

N

Toegang tot een besloten community van gelijkgestemde met 600+ leden

N

Optionele VIP | VIP+ versie met 1-op-1 coaching van Dennis en meer!

IK BEGRIJP HOE JIJ JE VOELT

De kans is groot dat sinds je de ziekte van Crohn of Colitis ulcerosa hebt, ook wel IBD genoemd, je al van alles hebt geprobeerd, echter tot op heden zonder noemenswaardig of een duurzaam resultaat zonder een terugval. Vaak gaat het om aangepaste voeding, bepaalde suppletie, mindfulness, bewegen, yoga, meditatie & acceptatie van je ziekte. In eerste instantie zijn dit logische interventies die zeker resultaat kunnen geven.

Echter door het uitblijven van een duurzaam resultaat, niet alles kunnen eten of het maar niet kunnen afbouwen van je medicatie ben je aan de andere kant ook op zoek naar andere invalshoeken. Het is geen eenvoudige journey wat lijdt tot de nodige teleurstelling en frustaties. Je hebt wellicht zelfs het vertrouwen in je lichaam verloren. Je directe omgeving kan je vaak ook niet helpen omdat ze niet kunnen voelen en ervaren wat jij allemaal meemaakt. Voor de buitenwereld hou jij je sterk, maar van binnen voel je soms paniek en ervaar je angst. Je bent bang dat de ziekte erger wordt en dat je steeds minder kan of dat de medicatie die je nu al een aantal jaar gebruikt in de toekomst voor bijwerkingen gaat zorgen en je wilt al helemaal niet denken aan complicaties zoals een operatie en/of stoma. Nu ben ik zelf ook geopereerd en soms is een operatie of stoma een laatste redmiddel om weer met 2 benen in het leven te staan. 

Mogelijk kun je door je ziekte en of complicaties nu nog niet vol genieten van je leven zoals een fijne tijd met je vrienden, volle aandacht voor je gezin of mooie prestaties in sport.

 

SAMEN AAN DE SLAG

Ik neem je mee in mijn nieuwe aanpak IBD Klachtenvrij. Ik geef je de inzichten en tools die voor mij en vele anderen bepalend zijn geweest voor een klachtenvrij en energiek leven zonder angst. Je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw IBD klachten en begrijpt hoe je dit zelf positief kunt beinvloeden waardoor je je niet langer zorgen hoeft te maken over de toekomst en weer kunt genieten van het leven zonder beperkingen.

We starten met het beschrijven van een aantal persoonlijke uitgangspunten en vervolgens doorloop jij in de online leeromgeving zelfstandig de video-training welke bestaat uit een diverse korte video’s van maximaal 20 min en een praktisch werkboek. Bij de VIP en de VIP+ versie krijg je gedurende het traject persoonlijke 1:1 online begeleiding via Zoom van mij.

 

ERVARINGEN VAN IBD’ERS

Ramon IBD

Ramon (44 jaar)

“De samenwerking was leuk, en ik heb een hoop geleerd over voeding, het mentale aspect en hoe mijn lichaam reageert. Dat alleen al is de hele exercitie waard geweest.”

Anna IBD

Anna (39 jaar)

“Mijn darmklachten zijn sterk verbeterd. Ik moet nu beduidend minder vaak naar de toilet. Aan het begin van het protocol had ik een calprotectine waarde van 3800, binnen 6 weken is deze gezakt naar 293!

Anna IBD

Anja (24 jaar)

“Ik twijfelde van te voren of het IBD Klachtenvrij programma mij met mijn persoonlijke situatie wel echt zou helpen. Maar ik was erg verrast.”

Uitgangpunten traject:

Het traject maakt o.a. gebruik van de uitgangspunten van Germaanse geneeskunde. Hierin staat een emotionele balans centraal als basis voor een optimale gezondheid. Een belangrijkt uitgangspunt hierin is is, dat je oerbrein je organen aanstuurt vanuit een overlevingsstrategie.

Stel je hebt een onverteerbaar stuk bot in je darm, in dat geval zal je oerbrein vanuit een overlevingsstrategie een signaal afgeven aan je darm om extra darmcellen aan te maken om te helpen bij het verteren. Omdat ons oerbrein (in tegenstelling tot ons mensbrein) geen onderscheid kan maken tussen een fysiek stuk bot of een onverteerbaar emotioneel conflict in je leven zal je darm in beide gevallen extra darmcellen aanmaken. Op het moment dat het (emotionele) conflict is opgelost zijn deze extra darmcellen niet langer meer nodig en breekt je eigen lichaam deze weer af door een wisselwerking van je immuunsysteem en door het verhogen en verlagen van bepaalde bacteriën in je darm waaronder pathogene en schimmels zoals candida wat gepaard gaat met tijdelijke klachten. 

Op het moment dat deze emotionele conflicten (dit kunnen verschillende emoties zijn, zoals angst, boosheid, machteloosheid, onrechtmatigheid en minderwaardigheid) voor een lange tijd aanhouden en of jou tevens weghouden van jou levensdoel ontstaat er een disbalans in je lichaam en is er sprake van een hangende genezing. Omdat deze specifieke emoties liggen opgeslagen in je onbewuste wordt het proces van cellen aan- en afbreken steeds weer herhaald en ervaar jij een opvlamming. Om dit proces te beïnvloeden ga je hier op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak mee aan de slag.

Naast de oorsprong van IBD en het managen van emoties heb je bepaalde voedingstoffen nodig die het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteunen en bijdragen aan een versneld herstel na een periode van onstekingen. Denk hierbij aan o.a. Omega-3 voor gezonde cellen en het verminderen van ontstekeningen en meer energie. 

Mijn leven met IBD

De afgelopen jaren heb ik IBD voornamelijk bekeken vanuit het optimaliseren van de darmflora op basis van een (streng) dieet en bepaalde supplementen. Ondanks dat ik hier mooie resultaten mee heb behaald bleek die kijk niet voldoende. 

Iedereen die mijn levensverhaal heeft gelezen (zie ook over mij of download mijn gratis E-book) weet dat op mijn 9e levensjaar de ziekte van Crohn is vastgesteld. Dat had nogal wat impact. Ik gebruikte regelmatig medicijnen, beleefde een aantal ziekenhuisopnames en onderging zelfs een operaties. Door de ziekte van Crohn werd mijn leefwereld klein. Ik voelde veel angst en onzekerheid en dat beïnvloedde mijn dagelijks leven in negatieve zin.

Toen ik begin 20 was besloot ik niet langer het pad van slachtoffer te bewandelen maar zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gezondheid. Ik ontwikkelde op basis van mijn eigen ervaring, onderzoek en referenties een eigen eerste IBD protocol dat was gestoeld op een streng dieet en suppletie. Sinds heel wat jaren heb ik daardoor geen medicatie meer nodig en ervaar ik geen noemenswaardige beperkingen meer. Maar toch bleef ik wel gevoelig. 

Ik kon niet echt van het dieet afwijken en mijn darmflora was ondanks mijn eigen protocol nog steeds niet optimaal. Met enige regelmaat had ik daarnaast nog onverklaarbare dipjes, gelukkig niets ernstigs maar zeker niet stabiel genoeg naar mijn zin. Dit patroon stond niet op zichzelf want ik zag het ook bij anderen die succes hadden met bijvoorbeeld het zeer strikte SCD dieet. 

Na jaren van een streng dieet groeide mijn verlangen om weer alles te kunnen eten. Ik bleef mij verdiepen en stond open voor andere inzichten. Dit alles gedreven vanuit mijn persoonlijke doel: klachtenvrij leven zonder te moeten inleveren. Lang dacht ik dat dit onmogelijk was tot dat ik bekend werd met de uitgangspunten van Germaande Geneeskunde (GNM). Vanuit GNM wordt er gekeken naar onverteerbare emotionele conflicten en hoe deze aan de wieg kunnen staan van IBD. Onderaan deze pagina geef ik alvast een korte toelichting. 

Het afgelopen jaar heb ik mij met overgave in GNM verdiept en heb ik de missende puzzelstukjes naar een volledig herstel gevonden. Op dit moment kan ik alles weer eten, heb ik een sterk lichaam en ben ik nog steeds klachtenvrij. En dat gun ik iedereen met IBD!

Inmiddels heb ik al bij heel veel personen mooie resulaten bereikt, sommige kun je ook terug lezen bij de ervaringen. Uiteindelijk bepaal jezelf of je hierin wilt investeren, ikzelf ben in ieder geval blij dat ik die stap heb gezet. 

Stappen in het traject

N

STAP 1 - Persoonlijk inzicht

We creëren een startpunt vanuit waar we gaan verder werken. Dit zal veel inzicht geven en helpend zijn voor het ervaren van vooruitgang tijdens dit proces. Bij de VIP en VIP+ versie is dit op basis van een 1:1 kennismaking en introductie met mij. Vervolgens start je met het doorlopen van het online IBD Klachtenvrij traject. 

N

STAP 2 - Aan de slag

Je krijgt toegang tot het bewezen traject dat bestaat uit een aantal modules met diverse korte video’s en een praktisch werkboek. Je krijgt inzicht in de oorzaak van je IBD klachten en gaat hier middels diverse tools mee aan de slag. Bij de VIP en de VIP+ versie krijg je gedurende het traject persoonlijke 1:1 online begeleiding via Zoom.

N

STAP 3 - De afsluiting

Als jij vol overgave met het traject aan de slag gaat stopt het traject pas als jij tevreden / klachtenvrij bent. Gemiddeld is dat na 12 weken maar dat kan ook langer zijn. Deze commitment ga ik je geven.  Dit is een unieke opzet ten opzichte van vele andere trajecten, die stoppen naar een X periode of na een X behandelingen. Alleen van toepassing op de VIP en VIP+ versies. 

Inhoud van het traject

Een beter Leven met ibd

MODULE 1 - De oorzaak van IBD

In module 1  leer je hoe IBD ontstaat en wat daadwerkelijk de oorzaak is van IBD klachten. Ik neem je ook mee in mijn eigen journey, geleerde lessen & ervaringen wat tevens het vertrekpunt vormt voor het vervolg van het traject. 

HealthPulse personal training

MODULE 2 - Emotionele balans

In module 2 krijg je inzicht in de oorzaak van je eigen IBD klachten. Je gaat hier op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak mee aan de slag waardoor je de angel uit je klachten haalt voor een duurzaam herstel en een klachtenvrij en levenslustig leven met IBD. 

HealthPulse voeding en supplementen

MODULE 3 - Voeding & Suppletie

In module 3 leer je welke voedingstoffen het zelfhelend vermogen van het lichaam (waaronder je darm) versnellen en welke bouw & brandstoffen jouw herstel verspoedigen. Tot slot leer ik leer je ook hoe je op termijn in vertrouwen weer alles kunt eten en kan genieten. 

ERVARINGEN VAN IBD’ERS

“Ik heb als ik terugkijk een enorme persoonlijke groei meegemaakt sinds de eerste afspraak en ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben. Ik heb meer rust in mijn hoofd en lichaam en ik weet nu waar ik al 8 jaar onbewust vervelende emoties en gevoelens over had en wat ik hier nu mee moet en kan.”

Robin (23 jaar)

“Ik twijfelde van te voren of het IBD Klachtenvrij programma mij met mijn persoonlijke situatie wel echt zou helpen. Maar ik was erg verrast. ”

Anja (24jaar)

“Toen ik Dennis sprak en hij vertelde over zijn nieuwe IBD Klachtenvrij programma was ik in het begin wel sceptisch over de directe toepasbaarheid omdat het een hele andere kijk heeft op de oorzaak van mijn klachten. ”

Bram (33 jaar)

100% GELD TERUG GARANTIE
Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij jou blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Dit traject is alleen voor wie echt wil..

Dit IBD Klachtenvrij traject is niet voor iedereen, het vergt een open mind, focus, inzet en de wil om te veranderen. Twijfel je nog of het programma jouw gaat helpen vraag dan hieronder een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan.  
  • Personen die ZELF verantwoordelijkheid willen nemen en hun nieuwe inzichten echt gaan inzetten in hun leven
  • Personen die serieus tijd, energie en aandacht in hun persoonlijke ontwikkeling willen steken voor een beter leven
  • Personen die bereid zijn verder te kijken dan alle conventionele adviezen en een op-maat ervaring willen opdoen
  • Personen die zoeken naar snelle oplossingen zonder onderbouwing
  • Personen die enkel opzoek zijn naar Quickfixes en niet open staan voor nieuwe inzichten
  • Mensen die gegarandeerd, ongeacht een bepaalde inzet, resultaten verwachten

Nog twijfels? Leer in een vrijblijvend en gratis adviesgesprek

Plan nu een GRATIS adviesgesprek en begrijp:

HOE je een einde maakt aan een opvlamming

HOE je het label chronisch ziek zijn kunt doorbreken

HOE je in korte tijd grote resultaten kunt bereiken

Veel gestelde vragen

Je zal vast nog vragen hebben. Ik zal ze allemaal voor je proberen te beantwoorden hieronder.

Waneer start dit traject?

Met dit traject kun direct na je aankoop beginnen! Je zult kennis opdoen, vaardigheden aanleren en patronen doorbreken die zinvol zullen zijn voor een energiek en klachtenvrij leven.

Kan ik dit traject op mijn eigen tempo doorlopen?

De traject is in eigen tempo te volgen. De modules van het online begeleidingstraject komen na elkaar vrij. Dit is gedaan zodat jij de tijd en ruimte hebt om de inzichten en tools te implementeren in je leven en zo echte resultaten gaat behalen. Verandering vraagt tijd.

Hoeveel tijd moet ik reserveren aan het afronden van dit programma?

Dat is persoonlijk maar ongeveer 2 a 3 weken. Het werkt het beste als je tijd in jouw agenda afblokt om serieus aan te slag te gaan met de inzichten en tools die ik je ga geven. De video’s zijn tussen de 20 en 30 minuten per stuk waarna je ook de actieplannen direct kan uitvoeren. 

Hoe lang heb ik toegang tot dit traject?

Hoe klinkt levenslange toegang? Na inschrijving heb je toegang zolang deze masterclass online is.

Kan ik 1:1 ondersteuning krijgen?

Wil je 1:1 ondersteuning dan is het IBD Klachtenvrij VIP+ programma het meest geschikt voor jou. Dan begeleid ik je persoonlijk!

Met wie moet ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

Heb je naar aanleiding van deze informatie toch nog een vraag. Stuur mij dan een email op dennis@healthpulse.nl en ik beantwoord graag je vragen. 

Wat als het traject niets voor mij blijkt te zijn?

100% GELD TERUG GARANTIE
Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit traject onverhoopt toch niet bij jou blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Is er ook technische hulp, mocht ik die nodig hebben?

Ik heb een Helpdesk waar je je vragen kunt stellen: Helpdesk

Als er iets is waar je niet zeker over bent, iets wat ik niet duidelijk heb gemaakt, zorgen of vragen, neem dan contact op via de helpdesk en we zullen je verder helpen.

ONZE PARTNERS