EEN KLACHTENVRIJ LEVEN MET IBD

in weinig tijd alle inzichten en tools die je nodig hebt om weer klachtenvrij te leven

Het programma dat jou in korte tijd weer helpt aan een klachtenvrij leven met IBD

N

Weer kunnen vertrouwen op je lichaam

N

Terug naar een energiek leven

N

Hoofd en lichaam weer in balans

N

Alle inzichten en tools om dit te bereiken

N

Online 1:1 begeleidingstraject

N

Toegang tot een besloten Facebookgroep met 500+ leden

N

Optionele VIP | VIP+ versie met persoonlijke begeleiding en meer

“De samenwerking was leuk, en ik heb een hoop geleerd over voeding en het mentale aspect, en ook hoe mijn lichaam reageert. Dat alleen is de hele exercitie al waard geweest. Dennis stond open voor mijn feedback, en we hebben ook een hoop gelachen en alles bij elkaar erg goed. Ik ben nu aan het afbouwen met medicijnen ben 9 kilo kwijt en stabiel op gewicht, en sporten gaat goed. Meer rust in de kop en ik voel dat ik weer ‘in control’ ben. ”

Ramon (44 jaar)

“Mijn darmklachten zijn sterk verbeterd. Ik moet nu beduidend minder vaak naar de toilet. Ik volgde al jaren een heel streng dieet waarbij ik op den duur heel eenzijdig at, en ik merkte dat voedsel waar mijn lichaam voorheen moeite mee had (kip, courgette) weer kon eten zonder klachten. Aan het begin van het protocol had ik een calprotectine waarde van 3800 – Vorige week is door het ziekenhuis mijn calprotectine wederom bepaald en deze is binnen 6 weken gezakt naar 293! Ik raad dit IBD Klachtenvrij programma zeker aan andere IBD-patiënten aan!! Het programma in samenwerking met de holistische sessie waren voor mij eye-openers. Het is heel fijn om zo snel helder te krijgen waar het onverwerkte conflict zit – en hoe makkelijk dat daar weer ‘om te zetten’ was. Ik ga de toekomst met veel meer vertrouwen tegemoet :-)!”

Anna (39jaar)

Ik heb best een hectische leven gehad met de nodige vervelende situaties. Ik heb hierdoor ook bewust een muur om mijheen gebouwd om mijn emoties uit te schakelen voor het dagelijks functioneren. Ik heb sinds 2 jaar de diagnose Colitis.

Thijs (48jaar)

IK BEGRIJP HOE JIJ JE VOELT

De kans is groot dat sinds je de ziekte van Crohn of Colitis ulcerosa hebt, ook wel IBD genoemd, je al van alles hebt geprobeerd, zonder noemenswaardig of een duurzaam resultaat zonder een terugval. Vaak gaat het om aangepaste voeding, bepaalde suppletie, mindfulness, bewegen, yoga, meditatie & acceptatie van je ziekte. In eerste instantie zijn dit logische interventies die zeker resultaat kunnen geven.

Echter door het uitblijven van een duurzaam resultaat, niet alles kunnen eten of het maar niet kunnen afbouwen van je medicatie ben je aan de andere kant ook op zoek naar andere invalshoeken. Het is geen eenvoudige journey waarbij je regelmatig wordt teleurgesteld en gefrustreerd raakt. Je hebt wellicht zelfs het vertrouwen in je lichaam verloren. Je directe omgeving kan je vaak ook niet helpen omdat ze niet kunnen voelen en ervaren wat jij allemaal meemaakt. Voor de buitenwereld hou jij je sterk, maar van binnen voel je soms paniek en ervaar je angst. Je bent bang dat de ziekte erger wordt en dat je steeds minder kan of dat de medicatie die je nu al een aantal jaar gebruikt in de toekomst voor bijwerkingen gaat zorgen en je wilt al helemaal niet denken aan complicaties zoals een operatie en/of stoma. Nu ben ik zelf ook geopereerd en soms is een operatie of stoma een laatste redmiddel om weer met 2 benen in het leven te staan. 

Mogelijk kun je door je ziekte en of complicaties nu nog niet vol genieten van je leven zoals een fijne tijd met je vrienden, volle aandacht voor je gezin of mooie prestaties in sport.

 

SAMEN AAN DE SLAG

Ik neem je mee in mijn nieuwe aanpak IBD Klachtenvrij. Ik geef je de inzichten en tools die voor mij en vele anderen bepalend zijn geweest voor een klachtenvrij en energiek leven zonder angst. Je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw IBD klachten en begrijpt hoe je dit zelf positief kunt beinvloeden waardoor je je niet langer zorgen hoeft te maken over de toekomst en weer kunt genieten van het leven zonder beperkingen.

We starten met het beschrijven van een aantal persoonlijke uitgangspunten en vervolgens doorloop jij in de online leeromgeving zelfstandig de video-training welke bestaat uit een diverse korte video’s van maximaal 20 min, een werkboek en een grip op je emoties tool. Bij de VIP en de VIP+ versie krijg je gedurende het traject persoonlijke 1:1 online begeleiding via Zoom.

 

Het programma is opgedeeld in stappen

N

STAP 1 - Persoonlijk inzicht

We creëren een startpunt vanuit waar we gaan verder werken. Dit zal veel inzicht geven en helpend zijn voor het ervaren van vooruitgang tijdens dit proces. Bij de VIP en VIP+ versie is dit op basis van een 1:1 kennismaking en introductie met mij. Vervolgens start je met het doorlopen van het online IBD Klachtenvrij programma. 

N

STAP 2 - Individueel online begeleidingstraject

Je krijgt toegang tot het programma dat bestaat uit een aantal modules met diverse korte video’s en een praktisch werkboek. Over een periode van een aantal weken krijg je inzicht in de oorzaak van je IBD klachten en ga je middels diverse tools hiermee aan de slag. Bij de VIP en de VIP+ versie krijg je gedurende het traject persoonlijke 1:1 online begeleiding via Zoom.

N

STAP 3 - De afluiting

Ik weet hoe belangrijk persoonlijk contact is daarom bied ik ook de mogelijkheid tot een optionele groeps Q&A waarin jij de gelegenheid krijgt om antwoord te krijgen op al je IBD gerelateerde vragen. Neem hiervoor contact met mij op. Als je kiest voor de VIP en VIP+ versie is dit inclusief een persoonlijke 1:1 online afsluiting met mij. 

Het programma bevat de volgende inhoud

Een beter Leven met ibd

MODULE 1 - Mijn ervaring & uitleg German New Medicine

In module 1 neem ik je mee in mijn eigen tijdlijn en gebeurtenissen rondom mijn eigen ziekteproces. Ik deel hierin naast mijn eigen ervaring ook belangrijke lessen van andere lotgenoten. Verder benoem ik een aantal valkuilen die ervoor zorgen dat je klachten blijven bestaan en je niet verder komt. Tot slot geef ik een toelichting op German New Medicine – GNM zodat je begrijpt hoe IBD ontstaat en wat daadwerkelijk de oorzaak is van je huidige IBD klachten. 

HealthPulse personal training

MODULE 2 - Aan de slag met je emoties

In module 2 ga je met deze inzichten aan de slag en krijg je inzicht in de oorzaak van je eigen IBD klachten. Je identificeert het oorsprongkelijke brokconflict en welke emoties hiermee samenhangen. Je leert vervolgens hoe je dit proces zelf kunt sturen en beïnvloeden. Hierdoor ervaar je geen angst meer voor je ziekte en de symptomen die hiermee samenhangen. Hierdoor krijg je ook weer vertrouwen in je eigen lichaam wat je huidige leefwereld aanzienlijk vergroot. Dit en meer als belangrijke bouwstenen naar een klachtenvrij en levenslustig leven met IBD. 

HealthPulse voeding en supplementen

MODULE 3 - Voeding & Suppletie

In module 3 geef ik een uitgebreide toelichting op de rol van voeding en suppletie bij herstel van je darmwand en darmflora. Ik leer je ook hoe je op termijn in vertrouwen weer alles kunt eten zonder beperkingen en angst voor klachten. Gezonde voeding en bepaalde aanvullende suppletie zoals een hoogwaadige vloeibare Omega-3 zorgen op celniveau voor herstel en meer energie. Belangrijk om te weten dat voeding zelf dus geen IBD veroorzaakt maar wel helpt bij herstel. 

Mijn leven met IBD

De afgelopen jaren heb ik IBD voornamelijk bekeken vanuit het optimaliseren van de darmflora op basis van een (streng) dieet en bepaalde supplementen. Ondanks dat ik hier mooie resultaten mee heb behaald bleek die kijk niet voldoende. 

Iedereen die mijn levensverhaal heeft gelezen (zie ook over mij of download mijn gratis E-book) weet dat op mijn 9e levensjaar de ziekte van Crohn is vastgesteld. Dat had nogal wat impact. Ik gebruikte regelmatig medicijnen, beleefde een aantal ziekenhuisopnames en onderging zelfs een operaties. Door de ziekte van Crohn werd mijn leefwereld klein. Ik voelde veel angst en onzekerheid en dat beïnvloedde mijn dagelijks leven in negatieve zin.

Toen ik begin 20 was besloot ik niet langer het pad van slachtoffer te bewandelen maar zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gezondheid. Ik ontwikkelde op basis van mijn eigen ervaring, onderzoek en referenties een eigen eerste IBD protocol dat was gestoeld op een streng dieet en suppletie. Sinds heel wat jaren heb ik daardoor geen medicatie meer nodig en ervaar ik geen noemenswaardige beperkingen meer. Maar toch bleef ik wel gevoelig. 

Ik kon niet echt van het dieet afwijken en mijn darmflora was ondanks mijn eigen protocol nog steeds niet optimaal. Met enige regelmaat had ik daarnaast nog onverklaarbare dipjes, gelukkig niets ernstigs maar zeker niet stabiel genoeg naar mijn zin. Dit patroon stond niet op zichzelf want ik zag het ook bij anderen die succes hadden met bijvoorbeeld het zeer strikte SCD dieet. 

Na jaren van een streng dieet groeide mijn verlangen om weer alles te kunnen eten. Ik bleef mij verdiepen en stond open voor andere inzichten. Dit alles gedreven vanuit mijn persoonlijke doel: klachtenvrij leven zonder te moeten inleveren. Lang dacht ik dat dit onmogelijk was tot dat ik bekend werd met de uitgangspunten van German New Medicine – GNM. Vanuit GNM wordt er gekeken naar onverteerbare emotionele conflicten en hoe deze aan de wieg kunnen staan van IBD. Onderaan deze pagina geef ik alvast een korte toelichting. 

Het afgelopen jaar heb ik mij met overgave in GNM verdiept en heb ik de missende puzzelstukjes naar een volledig herstel gevonden. Op dit moment kan ik alles weer eten, heb ik een sterk lichaam en ben ik nog steeds klachtenvrij. En dat gun ik iedereen met IBD!

Inmiddels heb ik met diverse personen al mooie resulaten bereikt, sommige kun je ook terug lezen bij de ervaringen. Verder zijn er met name in Amerika al veel mensen met IBD geholpen met deze inzichten. Uiteindelijk bepaal jezelf of je hierin wilt investeren, ikzelf ben in ieder geval blij dat ik die stap heb gezet. 

“Ik heb als ik terugkijk een enorme persoonlijke groei meegemaakt sinds de eerste afspraak en ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben. Ik heb meer rust in mijn hoofd en lichaam en ik weet nu waar ik al 8 jaar onbewust vervelende emoties en gevoelens over had en wat ik hier nu mee moet en kan.”

Robin (23 jaar)

“Ik twijfelde van te voren of het IBD Klachtenvrij programma mij met mijn persoonlijke situatie wel echt zou helpen. Maar ik was erg verrast. ”

Anja (24jaar)

“Toen ik Dennis sprak en hij vertelde over zijn nieuwe IBD Klachtenvrij programma was ik in het begin wel sceptisch over de directe toepasbaarheid omdat het een hele andere kijk heeft op de oorzaak van mijn klachten. ”

Bram (33 jaar)

100% GELD TERUG GARANTIE
Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij jou blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Niet zeker of dit programma geschikt is voor jou?

Dit IBD Klachtenvrij programma is niet voor iedereen, het heeft mijn voorkeur dat je ten eerste bepaald of dit programma voor jou geschikt is, voordat je gaat deelnemen en je waardevolle tijd en energie hieraan gaat besteden. Iedereen heeft de sleutel tot een klachtenvrij leven met IBD zelf in de hand, dit vergt alleen wel focus, inzet en de wil om te veranderen. Tot slot, mocht je op dit moment ook een traject volgen bij bijvoorbeeld een orthomolculair arts of diëtist, weet dan dat je direct en zelfstandig aan dit programma kunt deelnemen. De uitgangspunten zijn zoals gezegd anders en vullen elkaar in die zin aan. 
  • Personen die ZELF verantwoordelijkheid willen nemen en hun nieuwe inzichten echt gaan inzetten in hun leven
  • Personen die bereid zijn hun casus (anoniem) in te brengen zodat we allemaal van elkaar kunnen leren
  • Personen die een beter leven met IBD willen ervaren en er misschien wel hele bijzondere ervaringen mee opdoen.
  • Personen die serieus tijd, energie en aandacht in hun persoonlijke ontwikkeling willen steken voor een beter leven
  • Personen die bereid zijn zich los te maken van en verder te kijken dan alle conventionele adviezen en een op-maat ervaring willen opdoen
  • Personen die zoeken naar snelle oplossingen die zonder onderbouwing en begrip geïmplementeerd kunnen worden 
  • Personen die enkel opzoek zijn naar Quickfixes en niet willen leren van de ervaring van andere en of open staan voor nieuwe inzichten
  • Personen die niet intrinsiek zijn gemotiveerd om te veranderen
  • Mensen die gegarandeerd ongeacht een bepaalde inzet resultaten verwachten – ik weet dat als jij je ‘huis’ werk doet jij resultaten boekt 

Na 20+ jaar op zoek te zijn geweest naar interventies die kunnen helpen naar een klachtenvrij leven met IBD heb ik ervaren wat niet, deels en wat wel werkt. Hierdoor beschik ik nu over de belangrijkste inzichten en uitgangspunten die ook jou kunnen helpen naar een klachtenvrij leven met IBD. Er bestaan geen quickfixes, de oplossing ligt ook niet buiten jezelf. JIJ staat zelf centraal in de oplossing. Er is ook niets mis met jouw. Het enige wat ontbreekt is inzicht in de oorzaak van je IBD klachten en de tools om hier gemotiveerd mee aan de slag te gaan. Dit programma geeft een andere kijk op ziekte (zie hieronder voor de inzichten die je kunt verwachten) en dat vraagt een open mind om hiermee aan de lag te gaan. Als je hier niet voor open staat heeft deelname geen zin.

Het lijkt misschien vreemd, dat ik je probeer om te praten om dit programma niet te gaan volgen – maar als dit gewoon niet bij je past, heeft geen van ons er baat bij. Ik heb een belang bij jouw succes en dit lukt alleen als je er voor de volle 100% voor wilt gaan. Ik weet ook dat het werkt anders had ik het programma niet vol overgave gemaakt. Ik begrijp ook dat je wellicht sceptisch bent, dat was ikzelf in het begin ook, maar ik ben nu zo blij en dankbaar dat ik mij er toch voor open heb gesteld.

Het is nu aan jou om mij hierin te vertrouwen en een keuze te maken. Dit programma gaat je echt helpen naar een klachtenvrij leven zonder angst en beperkingen. Tot slot gaat het je ook een hoop geld besparen. Bepaalde holitische interventies waaronder aangepaste voeding & suppletie voor herstel hebben pas echt een duurzaam effect als je begrijpt wat de oorzaak is van je IBD klachten en hier gericht mee aan de slag gaat. 

Veel gestelde vragen

Je zal vast nog vragen hebben. Ik zal ze allemaal voor je proberen te beantwoorden hieronder.

Waneer start dit programma?

Dit programma kan direct na je aankoop beginnen! Je zult kennis opdoen, vaardigheden aanleren en patronen doorbreken die zinvol zullen zijn voor een energiek en klachtenvrij leven.

Kan ik dit programma op mijn eigen tempo doen?

De programma is in eigen tempo te volgen. De modules van het online begeleidingstraject komen na elkaar vrij. Dit is gedaan zodat jij de tijd en ruimte hebt om de inzichten en tools te implementeren in je leven en zo echte resultaten gaat behalen. Verandering vraagt tijd.

Hoeveel tijd moet ik reserveren aan het afronden van dit programma?

Dat is persoonlijk maar ongeveer 2 a 3 weken. Het werkt het beste als je tijd in jouw agenda afblokt om serieus aan te slag te gaan met de inzichten en tools die ik je ga geven. De video’s zijn tussen de 20 en 30 minuten per stuk waarna je ook de actieplannen direct kan uitvoeren. 

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma?

Hoe klinkt levenslange toegang? Na inschrijving heb je toegang zolang deze masterclass online is.

Kan ik 1:1 ondersteuning krijgen?

Wil je 1:1 ondersteuning dan is het IBD Klachtenvrij VIP+ programma het meest geschikt voor jou. Dan begeleid ik je persoonlijk!

Met wie moet ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

Heb je naar aanleiding van deze informatie toch nog een vraag. Stuur mij dan een email op dennis@healthpulse.nl en ik beantwoord graag je vragen. 

Wat als het programma niets voor mij blijkt te zijn?

100% GELD TERUG GARANTIE
Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij jou blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Is er ook technische hulp, mocht ik die nodig hebben?

Ik heb een Helpdesk waar je je vragen kunt stellen: Helpdesk

Als er iets is waar je niet zeker over bent, iets wat ik niet duidelijk heb gemaakt, zorgen of vragen, neem dan contact op via de helpdesk en we zullen je verder helpen.

Een voorproefje van de inzichten die je kan verwachten: 

Het programma maakt o.a. gebruik van de uitgangspunten van German New Medicine – GNM (Germaanse geneeskunde). Het belangrijkte uitgangspunt hierin is is, dat je oerbrein je organen aanstuurt vanuit een overlevingsstrategie. Afhangkelijk van de soort situatie gaat een bepaald orgaan in overdrive. In de huidige holistische gemeenschap wordt er m.b.t. tot de darm ook vaak gesproken over de Gut Brain connection. Vanuit GNM heeft je oerbrein regie over je darm(flora). Dit is een erg belangrijk uitgangspunt in het ontstaan van IBD. 

Stel je hebt een onverteerbaar stuk bot in je darm, in dat geval zal je oerbrein vanuit een overlevingsstrategie een signaal afgeven aan je darm om extra darmcellen aan te maken om te helpen bij het verteren. Omdat ons oerbrein (in tegenstelling tot ons mensbrein) geen onderscheid kan maken tussen een fysiek stuk bot of een onverteerbaar emotioneel conflict in je leven zal je darm in beide gevallen extra darmcellen aanmaken. Op het moment dat het (emotionele) conflict is opgelost zijn deze extra darmcellen niet langer meer nodig en breekt je eigen lichaam deze weer af door een wisselwerking van je immuunsysteem en door het verhogen en verlagen van bepaalde bacteriën in je darm waaronder pathogene en schimmels zoals candida wat gepaard gaat met tijdelijke klachten. 

Op het moment dat deze emotionele conflicten (dit kunnen verschillende emoties zijn, zoals angst, boosheid, machteloosheid, onrechtmatigheid en minderwaardigheid) voor een lange tijd aanhouden en of jou tevens weghouden van jou levensdoel ontstaat er een disbalans in je lichaam. Hoe het komt dat dit proces (wat dus in de eerste plaats niets met voeding te maken heeft) aan de wieg staat van IBD leg ik op basis van GNM in detail uit in het programma. Naast dit belangrijke inzicht in de oorzaak van je klachten geef ik je ook praktische tips en tools (o.a. middels een uitgebreid werkboek) om dit proces te doorbreken zodat jij weer volledig in je energie kunt te staan zodat je darm weer volledig kan herstellen. Tot slot leg ik hierin ook mijn kijk uit op voeding en de rol van suppletie bij het herstel.  

Ik begrijp goed dat dit voor vele een nieuwe weg. Het enige wat ik vraag is een open mind en vertrouwen, het werkt echt! Mocht je op voorhand bepaalde vragen hebben dan kun je die stellen via dit emailadres: dennis@healthpulse.nl of direct via Whatsapp. Via de knop hieronder kun je direct met het programma starten!