Anja

Situatie

Ik twijfelde van te voren of het IBD Klachtenvrij programma mij met mijn persoonlijke situatie wel echt zou helpen. Maar ik was erg verrast.

Dit waren mijn ervaringen?

Dit programma is erg divers en makkelijk toe te passen op bijna iedere situatie. Mijn darmklachten waren al sterk verminderd op basis van eerder contact met Dennis, aangepaste voeding en het gebruik van suppletie van Eqology. Dankzij het IBD klachtenvrij programma zijn nu ook complicaties zoals hoofdpijn en gewrichtspijn sterk verminderd!

Ik zou dit in ieder geval zeker aanraden aan andere IBD-patienten. Dennis deelt namelijk veel kennis waardoor het erg leerzaam was. Ik heb veel meer geleerd en duidelijkheid gekregen over het ziektebeeld. Met deze kennis ga ik situaties veel beter herkennen en vergelijken.

Aantekening: deze casus is volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil graag dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De naam én de foto zijn daarom niet echt.