Einde aan je klachten gesprek

3 ESSENTIELE INZICHTEN DIE JOUW HELPEN OM EEN EINDE TE MAKEN AAN EEN HANGENDE GENEZING

Een beter leven met (IBD) de ziekte van Crohn of Colitis Ulserosa ? Het is mogelijk en het is nodig. Maar waar moet je starten als je nog zoveel vragen en onzekerheden hebt? Je hebt waarschijnlijk al veel verschillende zaken geprobeerd maar je kunt nog steeds aan het grillige verloop van je klachten geen touw vastknopen. Het lijkt soms compleet willekeurig zelfs bij het perfecte dieet incl. aanvullende suppletie.  

Je hebt o.a. in mijn ebook en op mijn website (kunnen) gelezen dat er wel een oplossing is. Een weg terug naar een gezond en fit leven zonder te moeten inleveren zoals een streng dieet. En toch geloof je er nog niet helemaal in. Je wilt het wel geloven maar kan je er 100% op vertrouwen dat dít wél echt gaat werken? 

Ik begrijp je maar al te goed waarbij ik je als ervaringsdeskundige ook een nieuw perspectief ga gegeven welke een nieuw licht zal werpen op het label chronisch ziek zijn.

Graag help ik je om net als ik en vele andere grote resultaten te bereiken, al kan ik deze eerlijkheidshalve niet garanderen. Je moet aan de slag met deze inzichten. Als jij je huiswerk doet kan ik je begeleiden om sneller resultaten te behalen om zo een einde te maken aan je huidige IBD klachten! 

Om hierin een volgende stap te maken nodig ik je uit om deel te nemen aan het ‘Einde aan je klachten gesprek’. De volgende stap om nog meer uit je nieuwe inzichten te halen. Zodat ook jij bestaande patronen gaat doorbreken

Vul het formulier hieronder zorgvuldig in. Op het moment dat je echt moeite steekt in het geven van de antwoorden kan ik je gericht verder helpen. Gebruik hiervoor ook de uitgangspunten uit mijn gratis ebook en de artikelen op mijn website.

In ruil daarvoor kun je direct na het invullen van het formulier op een nieuwe pagina een afspraak reserveren in mijn agenda.

Groet, Dennis.

PS. Normaal reken ik € 47 voor dit gesprek. Voor jou is het nu GRATIS.

PPS. Mocht je direct al aan de slag willen, dan kan dat! Meld je aan voor het IBD klachtenvrij programma of implementeer de lessen die je uit mijn ebook en blogartikelen kan halen.

Wat ontvang je in ons 30 minuten online gesprek via Zoom

I

Hoe je een einde maakt aan een opvlamming

I

Hoe je het label chronisch ziek zijn kunt doorbreken

I

Hoe je in korte tijd grote resultaten kunt bereiken

Naam(Vereist)