Robin (23)

Situatie

Mijn klachten waren vooral mentaal en dus ook de klachten die ik ervaarde bij mijn ziekte zoals veel angst voor mijn klachten en onbewuste stress, waar ik mij inmiddels bewust van ben. 

Dit waren mijn ervaringen

De ervaring van het programma is heel goed geweest voor mij. In het begin was het wat veel om op te nemen, aangezien ik voorheen dacht dat ik alleen op voeding gewezen kon worden. Maar niets bleek minder waar, het wezenlijke verschil sinds ik ben begonnen aan dit programma is immens. Ik merkte meteen al veel verschil na de eerste maar ook tussen de tweede en laatste sessie die ik met Dennis heb gehad. Dennis legt alles super goed uit en is er altijd ruimte voor vragen echt super!

Ik heb als ik terugkijk een enorme persoonlijke groei meegemaakt sinds de eerste afspraak en ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben. Ik heb meer rust in mijn hoofd en lichaam en ik weet nu waar ik al 8 jaar onbewust vervelende emoties en gevoelens over had en wat ik hier nu mee moet en kan. 

Resultaten

Het is geen makkelijke weg, maar toen ik erachter kwam wat het probleem was van mijn klachten gaf mij dat het fijnste gevoel dat ik ooit heb gevoeld. Meer rust, kalmer, vrolijker naar de mensen om mij heen, minder vaak naar het toilet, betere ontlasting. Het blijft soms nog een gevecht tegen jezelf, maar inmiddels weet ik waar de oorzaak ligt en dat scheelt al een hele hoop. Ik ben weer veel dichter bij mezelf gekomen, waar ik mijzelf toch een beetje was kwijtgeraakt.

Wat vindt Robin van dit IBD traject?

Ik raad dit programma aan iedereen die nu IBD klachten heeft met een volle 100% aan. Het achterhalen van de oorzaak van je klachten inclusief houvast om er wat aan te doen. Het is een puzzel, maar zodra je de onverteerbare emoties en onbewuste “probleempjes” bij jezelf hebt gevonden met behulp van dit programma en in mijn geval ook in combinatie met de intervisie bij Sandra van Soulbridge, kun je weer leven met veel meer rust. Wat het 100% waard is. Ik bedank hierbij iedereen die mij hierbij heeft geholpen, ze zijn er echt voor je!

Aantekening: deze casus is volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil graag dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De foto is daarom niet echt.