Bram (33)

Situatie

Ik heb sinds september 2020 de diagnose Colitis. Ik heb mij toen meteen verdiept in welke zaken ikzelf kon beinvoeden en aanpassen om ze mijn klachten te verminderen. In eerste instantie ben ik mij gaan focussen op het aanpassen van mijn voeding. Ik volg nu ook een opleiding op het gebied van voeding. Toen ik Dennis sprak en hij vertelde over zijn nieuwe IBD Klachtenvrij programma was ik in het begin wel sceptisch over de directe toepasbaarheid omdat het een hele andere kijk heeft op de oorzaak van mijn klachten.

Dit waren mijn ervaringen

Ik heb het IBD klachtenvrij programma als zeer positief en waardevol ervaren. Het heeft mij in korte tijd duidelijke handvaten gegeven waar ik verder mee kan en waar ik nu al resultaten mee boek. Ik begrijp nu welke emoties bij mij een rol spelen in het ontstaan en instandhouden van bepaalde klachten.

De resultaten

Mijn darm klachten zijn op basis van deze inzichten aanzienlijk verminderd.

Wat vindt Bram van dit IBD traject?

Ik gun iedereen met IBD toegang tot dit programma omdat het jouw leven met IBD een stuk leuker en makkelijker maakt. Het programma is concreet, toegankelijk en direct toepasbaar.

Tot slot heb ik ook een holistische sessie ondergaan bij de praktijk die Dennis had geadviseerd om mijn onbewuste een reset te geven. Deze heb ik ook als zeer positief ervaren.

Aantekening: deze casus is volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil graag dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De naam én de foto zijn daarom niet echt.