Thijs (48)

Situatie

Ik heb best een hectische leven gehad met de nodige vervelende situaties. Ik heb hierdoor ook bewust een muur om mijheen gebouwd om mijn emoties uit te schakelen voor het dagelijks functioneren. Ik heb sinds 2 jaar de diagnose Colitis. Dit jaar had ik een heftige opvlamming en moest ik aan de zware medicatie. Toen ben ik online gaan zoeken en heb ik Dennis ontmoet. In eerste instantie hebben we op basis van zijn oude protocol gekeken naar mijn voeding en bepaalde suppletie om mijn darmwand weer sterk te maken. Dit gaf zeker al resultaat. 

Dit waren mijn ervaringen

Ik vroeg me sterk af of dit nieuwe IBD programma met een andere kijk op mijn klachten wel ging helpen. Gelukkig is het een goede ervaring gebleken. Dennis heeft mij de goede weg opgestuurd om me veel beter te leren voelen zowel mentaal als fysiek. Ik eet nu ook alles weer en praat vaak tegen mijzelf dat het goed en veilig is. 

Resultaten

Mijn darmklachten zijn zeker! (Met een groot uitroepteken) verder verminderd aan de hand van het nieuw programma!

Wat vindt Thijs van dit IBD traject?

Ik zou dit traject aan iedereen met IBD aanraden. De leerzame lessen en adviezen van Dennis zijn zeker aan te raden! Het heeft mij enorm geholpen.

Wat ik ook nog wil vertellen is dat ik een hele goede ervaring had tijdens mijn holistic screening bij de praktijk die Dennis had aanbevolen. Daar werd ik me echt bewust van mijn eigen emotie lichaam en geest. Ik voel mij nu veel vrijer en ik toon mijn emoties nu weer dagelijks. 

Aantekening: deze casus is volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil graag dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De naam én de foto zijn daarom niet echt.