PERSONAL TRAINING – UNIEKE 1:1 AANDACHT

en werk aan meer kracht, energie en een gezonder lichaam

Personal training: 1:1 begeleidingstraject

N

Hardlopen

N

Mindful wandelen

N

Bootcamp

N

Mentale coaching

KOM IN BEWEGING

Wil je ook weer lekker in je vel zitten en het gevoel hebben dat lichaam en geest weer in balans zijn? Dan neem ik je graag mee de natuur in. In de frisse buitenlucht ervaar je een dieper bewustzijn en werk jij toe naar meer kracht, energie en een gezonder lichaam!

Samen kijken we ook naar jouw persoonlijke ontwikkeling zodat je het leven gaat leven van wie je echt bent! Ik geloof namelijk dat een gezond lichaam en een gezonde geest samengaan. Een pure relatie met je lichaam ook als basis voor herstel en groei.

Heb je vragen neem dan via onderstaand formulier contact met mij op en kom uit je hoofd in beweging!

Personal training Healthpulse
Personal training Healthpulse hardlopen

MINDFUL WANDELING, HARDLOPEN & BOOTCAMP

Ik neem je graag mee de natuur in waarbij we samen gaan werken aan jou gezondheid. Afhankelijk van jouw behoefte en mogelijkheden kunnen we kiezen uit verschillende oefeningen en routes welke variëren tussen de 3 en 10 km. De route is ook afhankelijk van het jaargetijde. Tijdens de maanden maart – oktober betreft het een prachtige route door locale natuur, op onverharde paden langs water en in het bos. Tijdens de wintermaanden zijn dit veelal verlichte en verharde paden ook voor de veiligheid. De oefeningen worden in de zomer gedaan in het bos en in de winter op het terrein van een lagere school.

Tijdens het buiten zijn worden momenten van rust en bewegen afgewisseld. Op een aantal punten is er voldoende tijd om stil te staan bij zaken in je leven die je graag wilt veranderen. Naast het hardlopen of mindfull wandelen werken we daarnaast aan de hand van een aantal bootcamp oefeningen aan je weerbaarheid en fysieke gezondheid.

Prijs 1:1 begeleiding

 • Losse proefles incl. kennismaking: 45 euro
 • 5 knippenkaart (6 mnd geldig) 200 euro
 • 10 knippenkaart (12 mnd geldig) 350 euro

  Locatie

  Omgeving Sint-Michielsgestel

  Woon je in een straal van 25 km en heb je liever een bezoek van mij bij jou thuis op locatie, stuur mij dan eerst een verzoekbericht via het contact formulier. 

  Tijdstip

  Dinsdagavond tussen 19:00 – 22:00 (een andere avond in overleg)

   Formulier losse proefles

   Naam(Vereist)